LAVAZZA A MODO MIO®

Kaffekapsler til Lavazza a Modo Mio

Udforsk vores udvalg af smagfulde italienske kaffevarianter til din Lavazza a Modo Mio-maskine. Vores kaffekapsler fra italienske Dolce Vita er 100% kompatible med alle Lavazza a Modo Mio-maskiner. Hos os for du god italiensk kaffe til en skarp pris

Lavazza a Modo Mio®

Hvad er Lavazza a Modo Mio® kaffekapsler?

Lavazza har introduceret to distinkte kapselsystemer til kaffebrygning, navngivet Lavazza a Modo Mio og -Blue. Det kapselsystem, vi tilbyder kaffekapsler til, er det første. Hver af disse kapsler indeholder 7,5 gram kaffe af højeste kvalitet, hvilket sikrer en fortryllende espressooplevelse.

Denne kaffemaskine er ikke kun en måde at få serveret topkvalitetskaffe i dit eget hjem; den er også nem at betjene og leverer øjeblikkeligt din foretrukne varme eller kolde drik. I modsætning til traditionelle filterkaffemaskiner giver Lavazza a Modo Mio dig mulighed for at brygge en enkelt kop kaffe ad gangen, hvilket eliminerer spild og gør det muligt for alle at nyde deres yndlingsblanding uden at skulle gætte på kaffemængden.

Præcisionen i doseringen er også et stærkt punkt ved disse kaffekapsler, hvor hver eneste er designet til “Single Serving.” Du behøver ikke længere bekymre dig om at ramme den nøjagtige mængde kaffepulver, da doseringen er nøje afmålt i hver kapsel.

Ved brygning af espresso er pumpetrykket afgørende for at skabe den perfekte crema på toppen af din kaffe. Lavazza a Modo Mio er finjusteret til at levere intens aroma og smag, og det garanterer, at du altid nyder den optimale kop espresso med en rig og gylden crema.

Hvor stammer Lavazza fra?

Brandet stammer oprindeligt fra en købmandsbutik grundlagt af Italieneren Luigi Lavazza i 1895. Som den passionerede erhvervsdrivende han var, udforskede han kaffeplantens egenskaber og opdagede effekten af at blande forskellige kaffesorter med hinanden – kunderne elskede det!

Indtil nu har Lavazza været i familien i 4 generationer og spredt sig langt over Italiens grænser. I dag findes kaffebrandet nemlig i 90 lande. Luigi og hans familie kan derfor roligt være stolte over at have fejret 120 års jubilæum og spredt kaffeglæde over hele verdenen.

Og brandet har da ikke været ubetydelig for evolutionen af kaffe. Selvom det var helt tilbage i 1927, at Lavazza blev en virksomhed, var det også her, at firmaet opfandt dobbelt papir (kaldet pergamin), der holder bedre på smagen. I 1950 kom den vakuumpakkede kaffe fra Lavazza, hvilket var banebrydende, og vi har holdt fast i det til den dag i dag.

Hvilke fordele er der ved et kapselsystem?

Historien om Lavazza begynder i 1895 med den passionerede italienske købmand Luigi Lavazza. Grundlæggeren udforskede kaffens komplekse egenskaber og revolutionerede kaffeverdenen ved at blande forskellige kaffesorter. Kunderne omfavnede hurtigt denne tilgang, og det blev grundstenen for Lavazzas succes.

Gennem fire generationer har Lavazza forblevet i familien og udvidet sit fodspor langt ud over Italiens grænser. I dag er dette ikoniske kaffemærke til stede i 90 lande og har fejret 120 års engagement i at sprede kaffeglæde globalt. Lavazza har også været banebrydende inden for kaffeudvikling, og fra opfindelsen af dobbelt papir (pergamin) i 1927 til lanceringen af vakuumpakket kaffe i 1950 har de konstant sat nye standarder for kvalitet og innovation.

Hvilke fordele er der ved et kapselsystem?

At opbevare kaffe i kapsler tilbyder mere end blot nem dosering. Det garanterer også holdbarhed og friskhed, samtidig med at det leverer en konstant høj kvalitet, som ikke kan matches af traditionel filterkaffe. Lavazza a Modo Mio’s brygningssystem gør det muligt at nyde forskellige kaffetyper uden at gå på kompromis med friskheden. Kapslerne holder kaffen frisk, så du kan skifte mellem espresso om morgenen, cortado om eftermiddagen og en lækker Ciocco Latte om aftenen. Denne alsidighed gør ikke kun dine kaffeoplevelser mere varierede, men gør det også nemt for hele familien at nyde deres foretrukne drikke hurtigt og bekvemt.

Vælg din favorit kaffe med Dolce Vita til Lavazza a Modo Mio

Den Lune Kop bringer dig en uovertruffen oplevelse af kaffe med Dolce Vita til Lavazza a Modo Mio-maskiner. Vi har dedikeret os til høj kvalitet og udsøgte smagsoplevelser, og vores udvalg af kaffeblandinger giver dig mulighed for at nyde de unikke nuancer fra kaffebønner dyrket rundt om i verden. Eksperternes skabelse af disse kombinationer sikrer en velsmagende kaffeoplevelse, der nemt kan brygges i din egen maskine.

Vores kaffekapsler kan indeholde op til 5 eller 6 forskellige kaffesorter, alle lavet af arabica-bønner, robusta-bønner eller en kombination af begge. Smagen varierer betydeligt afhængigt af, hvor bønnerne er dyrket. Arabica-bønner fra Brasilien er for eksempel kendt for deres sødme, mens arabica fra Afrika er mere frisk og frugtagtig. Blandingen af bønner fra forskellige regioner giver en ekstraordinær kaffesmag.

Robusta-bønner bidrager ofte med en mere bitter smag og et højere koffeinindhold. Derfor kombineres robusta og arabica ofte for at opnå en kaffe med en opkvikkende virkning og mild bitterhed.

Vores sortiment fra Dolce Vita byder på 5 lækre basiskaffevarianter:

  • Ristretto: Mørk og stærk kaffe med et højt koffeinindhold
  • Intenso: Rund og fyldig espresso med intens smag
  • Gran Crema: Cremet kaffe velegnet til søde smagsoplevelser
  • Gran Gusto: Klassisk og frisk kaffesmag
  • Decaf: Let og rund kaffe med fyldig aroma

Udover disse basisvarianter kan du udforske en verden af spændende kaffetyper som Nocciolino med hasselnødsmag, Caffe´ Alla Sambuca krydret med sambuca eller Mokaccino, der kombinerer rund kaffesmag med mælk og chokoladedybde.

Hvis du eller nogen i din husholdning ønsker at skifte kaffe ud med andre varme drikke, tilbyder vi også kapsler med forskellige tevarianter eller varm chokolade. Prøv sunde alternativer som Golden Milk med curcuma eller Orzo Naturale lavet udelukkende af byg.

Med et kaffebrygningssystem fra Lavazza og kaffekapsler fra Dolce Vita er du garanteret en forførende kaffeoplevelse hver gang.