Dolce Gusto®

 

Dolce Gusto kompatible kaffekapsler og mange andre kapsler til din Dolce Gusto maskine.

Kaffekapsler, kakaokapsler eller te til din Dolce Gusto, finder du her.

Udforsk vores store udvalg af smagfulde italienske kaffekapsler til din Dolce Gusto-maskine. Vores Dolce Gusto kompatible kapsler fra italienske Dolce Vita er 100% kompatible med Dolce Gusto-maskiner. Alle Dolce Gusto-varianter er smagstestet så du får en god smag og høj kvalitet.

Dolce Gusto®

Hvad er Dolce Gusto® kaffekapsler?

Med Dolce Vita’s kapsler, der er kompatible med Dolce Gusto®, har du altid adgang til lækker kvalitetskaffe i eget køkken uanset tidspunkt på dagen. Kaffekapslerne gør det nemlig mulig for dig at springe baristakurset over og stadig være i stand til at nyde en perfekt kop kaffe, der er præcis, som den skal være – hver gang.

Bruger du en kapselmaskine, behøver du nemlig ikke lave en hel kande kaffe, når kaffetrangen melder sig, og kvaliteten af kaffen er ikke afhængig af, at du rammer den helt rigtige mængde af pulver som ved filterkaffe. I kapslerne til Dolce Gusto® maskinen er mængden af kaffe afmålt for dig og klar til at blive brygget med det samme. Det eneste du skal gøre er at putte kaffekapslen i maskinen, evt. skifte vandet og trykke på et par knapper, og så kan du se frem til at få en lækker kaffeoplevelse, der normalt kun ville kunne opnås på en café.

Hvor stammer mærket fra?

Navnet Dolce Gusto stammer fra det italienske sprog, hvor det betyder ‘sød smag’. På den måde er det en meget passende beskrivelse for, hvad du kan forvente dig, når du propper en kapsel i maskinen.

Brandet hører under den schweiziske producent Nestlé, som er en gammel kending på markedet for fødevarer. Virksomheden blev grundlagt i 1938 og introducerede kapselmaskinen, med malede og ristede kaffebønner i kapslerne, tilbage i 2006. På den måde bragte de et nyt produkt til forbrugerne, som skulle bringe god kvalitetskaffe ind i de private boliger.

Dolce Vita er startet af to engagerede italienske brødre, der ligeledes ønskede at give folk muligheden for lækker kaffe i eget hjem, men til en mere fordelagtig pris end de originale mærker tilbyder.

Hvad kan du brygge på din kapselmaskine?

Uanset om du foretrækker traditionel kaffe eller nyder noget med interessante smagsnoter, har Den Lune Kop det, du søger. Vi har et stort udvalg af kapsler af mærket Dolce Vita, som passer til din Dolce Gusto® maskine, og det er næsten kun fantasien, som sætter grænser.

Nogle af de mere klassiske kaffetyper er americano, espresso eller måske Cappucino. Vi har mange flere varianter både inden for kaffe generelt, men også hvis der er børn eller andre i husstanden, som hellere vil fornøje sig med varm kakao eller krydret te. Uanset ønsket har vi en kapsel, der passer til din smag og behov.

Mulighederne for hvilke typer varme og kolde drikke som du kan nyde med Dolce Gusto® er næsten uendelige.

Inden for kaffeuniverset kan du brygge…

  • Ristretto
  • Espresso
  • Lungo
  • Americano
  • Café au lait
  • Cortado
  • Latte Macchiato

Udover det kan du lave varm kakao, mange forskellige slags te, iste eller iskaffe. Kapselmaskinen tager tilligemed hensyn til, at du kan have lyst til forskellige mængder kaffe, afhængig af hvornår på dagen det er. Den kan tilpasses alle slags kopstørrelser og kapseltyper, så du altid kan få præcis den kop, der matcher dit humør.

Desuden kan du få lækker crema på toppen, hvor du kan vælge op til 15 bar. Crema adskiller sig meget fra mælkeskum, selvom man nemt kunne forveksle dem. Crema er det gyldenbrune lag på din espresso, som består af olier og sukkerarter. Dette lag er fyldt med aroma og smag, og kan fortælle dig meget om din kaffe.

Hvorfor vælge brandet Dolce Vita?

Vi fik først øjnene op for den Italienske kaffe, da vi for nogle år tilbage havde fornøjelsen af at bo lokalt og nyde godt af de friske råvarer og rige smagsoplevelser. Vores ophold var grobund for at udforske kaffemarkedet, og her fandt vi mærket Dolce Vita, som altid leverer lækker kvalitetskaffe.

De to brødre, som står for produktionen, rister selv deres kaffe og laver kaffekapslerne. Det er et mindre familiefirma som i selskab med os hos Den Lune Kop, tilpasser produkterne til det danske marked.

Fordi vi selv har fingrene dybt begravet i kaffesækken og ofte afprøver kapslerne, kan vi med Dolce Vita sikre dig, efter vores mening, den absolut bedste kaffe, som penge kan købe. Da Den Lune Kop selv importerer, lagerfører og pakker produkterne, kan vi stå inde for hver enkelt lille kapsel. Buon appetito!

Få dine kaffekapsler leveret til døren

Handler du hos Den Lune Kop, kan du få dine kapsler leveret direkte til døren. På den måde kan du altid have et lager af dine yndlings kaffekapsler liggende og tilbyde dine gæster lækre smagsoplevelser, når de kommer på besøg.