DAG TIL DAG LEVERING FRAGT FRA 39 kr. FRI FRAGT OVER 599 kr. i Danmark

espresso

O

m den lune kop

Italiensk nydelse af højeste kvalitet

Hej, Vi hedder Martin og Anja. Velkommen til vores lille kaffebiks. Vi er glade for at du har valgt og besøge os og vil gerne fortælle dig hvorfor vi er begyndt at importere italiensk kaffe.

For nogle år siden boede vi i italien med vores 2 børn. Og mens vi var der blev vi smaskforelskede i alt den skønne italienske mad og alle de fantastiske råvare som er tilgængelige året rundt dernede. Særligt den italienske kaffe er vi vilde med. 

Efter lang tids – meget fornøjelig research- fandt vi en lille Italiensk leverandør som både rister sin egen kaffe og producerer sine egne kaffekapsler. Dolce Vita er drevet af 2 brødre som vi har fået et fantastisk samarbejde med. Vi besøger dem flere gange om året og arbejder sammen med dem om at tilpasse deres produkter til det danske marked.

For os er det vigtigt at sikre dig den bedste kaffeoplevelse vi kan. Derfor smager vi selv på alle produkter og afprøver dem på forskellige maskiner, så vi er sikre på kvaliteten.

Hos Den Lune Kop kan du være sikker på at få et godt produkt til en skarp pris. Vi importerer, lagerfører og pakker selv alle produkterne og derfor kan vi altid stå inde for hvert eneste produkt.

Vi glæder os til at sende dine vare til dig!

Ciao fra Anja & Martin

V

ORES STANDARD

— Kvalitet

Du skal have høj kvalitet uanset hvilken maskine du har. Derfor smagstester vi en lang række produkter og udvælger de bedste til vores sortiment.

— Stort udvalg

Vi har et enormt udvalg af kaffe, te, søde drikke og helsedrikke, så du kan finde den smag der lige netop passer til dig og din maskine.

— Hurtig levering

Når munden løber i vand, kan du ikke vente for evigt. Derfor sørger vi for at du får din bestilling i løbet af 1-3 hverdage.