fbpx

DAG TIL DAG LEVERING FRAGT FRA 29 kr. FRI FRAGT OVER 399 kr. i Danmark

espresso

O

m den lune kop

Italiensk nydelse af højeste kvalitet

Hej, og velkommen til Den Lune Kop!

Vi er glade for, at du har valgt at besøge os, og vi vil gerne fortælle dig, hvorfor vi er begyndt at importere italiensk kaffe.

Vi er en familiedrevet webshop, der elsker alt hvad der har med kaffe at gøre. Efter lang tids og meget fornøjelig research, fandt vi en lille Italiensk leverandør som både rister sin egen kaffe og producerer sine egne kaffekapsler. Dolce Vita er drevet af 2 brødre som vi har fået et fantastisk samarbejde med. Vi vil besøge dem flere gange om året og arbejde sammen med dem om, at tilpasse deres produkter til det danske marked.

For os er det vigtigt at sikre dig den bedst mulige kaffeoplevelse. Vi smager selv på alle produkter og afprøver dem på forskellige maskiner, så vi er sikre på kvaliteten.

Hos Den Lune Kop kan du være sikker på at få et godt produkt til en skarp pris. Vi importerer, lagerfører og pakker selv alle produkterne og derfor kan vi altid stå inde for hvert eneste produkt.

Vi glæder os til at sende kaffe og andre lækkerier til dig!

Ciao fra 
Den Lune Kop

V

ORES STANDARD

— Kvalitet

Du skal have høj kvalitet uanset hvilken maskine du har. Derfor smagstester vi en lang række produkter og udvælger de bedste til vores sortiment.

— Stort udvalg

Vi har et enormt udvalg af kaffe, te, søde drikke og helsedrikke, så du kan finde den smag der lige netop passer til dig og din maskine.

— Hurtig levering

Når munden løber i vand, kan du ikke vente for evigt. Derfor sørger vi for at du får din bestilling i løbet af 1-3 hverdage.

Vind et års forbrug af kaffe

  • Kun 1 spil pr. kunde.
Prøv nu
Jeg acceptere vilkår og betingelser